Κατασκευή Ιστοσελίδας Ρόδος

Κατασκευή ιστοσελίδας Ρόδος & προώθηση με έμφαση στο SEO. Δημιουργία μοντέρνων & λειτουργικών eshop. Ανάπτυξη web εφαρμογών.
 
 

To κόστος της ιστοσελίδας μπορεί να είναι πολύ μικρό (300€) αν επιλέξετε κάποιο από τα σχέδια που θα σας προτείνουμε.

Εχουμε κατασκευάσει έτοιμες ιστοσελίδες που καλύπτουν και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις για ιστοσελίδα κομμωτήριου. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και συντηρούμε ιστοσελίδες κομμωτηρίων που είναι αποτελεσματικές.

Αναρωτιέστε πόσο κοστίζει η κατασκευή νέας ιστοσελίδας Ιατρείου;

Μπορούμε να σας προτείνουμε σχέδια ιστοσελίδων που περιλαμβάνουν όλες τις νέες τεχνολογίες (slideshow, εικόνες με κίνηση, φιλικές σε κινητά) σε τιμές 400-500€. To κόστος της ιστοσελίδας μπορεί να είναι πολύ μικρό (250€) αν επιλέξετε κάποιο από τα σχέδια που θα σας προτείνουμε. Εχουμε κατασκευάσει έτοιμες ιστοσελίδες Ιατρείων που καλύπτουν και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Σε κάθε σχέδιο που θα σας δείξουμε μπορούν να γίνουν αλλαγές σύμφωνα με την εικόνα που θέλετε να έχει η ιστοσελίδα σας. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και συντηρούμε ιστοσελίδες Ιατρείων που είναι αποτελεσματικές.

Αναρωτιέστε πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδας δικηγορικού γραφείου;

Μπορούμε να σας προτείνουμε σχέδια ιστοσελίδων που περιλαμβάνουν όλες τις νέες τεχνολογίες (slideshow, εικόνες με κίνηση, φιλικές σε κινητά) σε τιμές 400-500€. To κόστος της ιστοσελίδας μπορεί να είναι πολύ μικρό (250€) αν επιλέξετε κάποιο από τα σχέδια που θα σας προτείνουμε.Εχουμε κατασκευάσει ιστοσελίδες δικηγορικού γραφείου που καλύπτουν και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Σε κάθε σχέδιο που θα σας δείξουμε μπορούν να γίνουν αλλαγές σύμφωνα με την εικόνα που θέλετε να έχει η ιστοσελίδα σας. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και συντηρούμε ιστοσελίδες δικηγόρων που είναι αποτελεσματικές.

  1. Βασικό Πακέτο: Κατασκευή ιστοσελίδας με σύγχρονο σχεδιασμό, περιλαμβάνοντας slideshow, εικόνες με κίνηση και φιλικότητα προς τις συσκευές. Κόστος: 700€.
  2. Προχωρημένο Πακέτο: Κατασκευή ιστοσελίδας με έξτρα λειτουργίες για εύκολη διαχείριση κρατήσεων χωρίς γνώσεις τεχνικής. Περιλαμβάνει εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων. Κόστος: 1200€.

Σημειώνεται ότι και τα δύο πακέτα παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες του πελάτη και την υποστήριξη για την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας.

 
 
 
 

Επικοινωνήστε Μαζι μας

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με την πλήρη σουίτα ψηφιακών υπηρεσιών μας. Από τον σχεδιασμό συναρπαστικών ιστοσελίδων μέχρι τη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής σας παρουσίας, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για να ακμάσετε στον ψηφιακό κόσμο. Ας συνεργαστούμε για να αναδείξουμε τη μάρκα σας, να επεκτείνουμε την επιρροή σας και να επιτύχουμε τους ψηφιακούς σας στόχους

Ακολουθήστε μας στα Social

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.